dimarts, 26 de maig del 2009

LONDRES (5 dies) - abril 2009 - Dia 1

Volem el divendres per la vesprada des de Barcelona fins a Gatwick. Només ens cal fer un canvi de terminal amb el tranvia intern de l'aeroport, comprar un bitllet per al Gatwick Express i ajudar a un senyor madrileny que no parla gens d'anglès a comprar el seu bitllet.

El viatge dura una mitja hora i ens plantem a l'estacio Victoria. D'ací comprem un bitllet de metro per arribar al nostre hotel. Primera errada. Comprem dos bitllets senzills. No. Això no. Millor comprar una Oyster ja directament. És una targeta de metro i bus que es pot recarregar i que si al final del viatge et sobren diners, la pots tornar i et retornen el valor de la targeta i el que hi haja carregat. D'aquesta manera, amb l'Oyster, un viatge t'ix bastant assequible, a una lliura més o menys, mentre que si es compra un bitllet senzill val 4 lliures!!!

De l'estació Victoria agarrem el metro i anem a fins a l'hotel. Són 4 parades, 5 minuts llargs caminant i ja hi som. L'habitació no és com la de la foto d'internet. Està a un 3 pis sense ascensor, és xicoteta i té un llit de matrimoni d'1,20 m d'ample. Però està neta i té el que sembla que és típic dels hotels de Londres: un calentador d'aigua, galetes de mantega i cafè i te en sobres.

Amb tot ja són les 10 de la nit, així que a dormir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada