dimarts, 26 de maig del 2009

Dia 2 - Londres

Ens alcem matí, esmorzem a l'hotel un típic English Breakfast i ja estem preparts per a començar a conèixer Londres.

Fa solet, l'hotel està bastant cèntric així que decidim conèixer el centre de la ciutat caminant. Passem per davant del British Museum, però no entrem. Volem aprofitar el bon temps. Anem passejant fins a Covent Garden. Se suposa que hi ha molts artites del carrer, tipus les Rambles de Barcelona, però és matí i només veiem un que fa una espècie de representació de màgia-pallaso al davant de l'esglesia de St. Paul que, per cert, està tancada just aquest cap de setmana per obres.

Des d'ahí, continuem caminant fins arribar al China Town. Són només dos carrers i el més curiós és que estan el nom de les vies en xinès!

Contiuem fins a Piccadilly Circus, que no és gens espectacular, i pensem que millor tornem de nit a veure que tal. I pel carrer Piccadilly fins a Green Park. De camí parem a una botiga de les cadenes EAT on venen sanwich i menjar fred per emportar i així, aprofitant el bon dia que tenim, dinem al parc.

Green Park és molt gran comparat amb qualsevol de Barcelona. I té una cosa que ens va agradar molt i que després també vam veure al Hyde Park, unes hamaques per a allargar-te al solet. Són de lloguer i no tarda en arribar el xic que ven els tiquets. Estem al parc una estoneta, on dinem i descansem.

Continuem passejant fins arribar al Buckingham Palace. No ens interessa veure el canvi de guàrdia. Ens meravellem de com els agrada el daurat als anglesos. Fem 4 fotos amb la resta de turistes i continuem pel St. James Park, just al davant del Palau. Si el Green Park era, com el seu nom indica, molt verd i amb uns arbres impresionants, en aquest descobrim els jardins de flors. Tot ple de tulipans i també d'esquirols.

Ixim del parc per la Horse Guards Parade. Pugem fins al Mall i caminem fins al Admiralty Arch. Això ja és una de les entrades a Trafalgar Square. Tenim mala sort, perquè just se celebra el dia Holandès, o una cosa així. Així que tota la plaça esta tancada i plena de gent vestida de taronja amb la bandera holandesa a la cara. Pensem que ja tornarem un altre dia, i que, ja que estem, farem un colp d'ull a la National Gallery, el museu de pintura que es troba ací. Només tenim una hora, perquè a les 6 tanquen. Així que fem un vistasso bastant ràpid fixant-nos només amb les que estan recomanades al tríptic que et donen a l'entrada.

Encara és prompte per sopar i decidim continuar caminant pel costat del Tàmesi. Passem pels Victoria Embankment Gardens, que estan molt ben arregladets, en la tònica dels jardins de Londres. I també descobrim les primeres vistes a la London Eye i al Parlament.

Passegem fins a la Somerset House i descansem una miqueta a unes taules al pati central. Fa solet però fa frescor. I ens sorpren que a la font de xorros del pati hi hagen uns xiquets jugant i banyant-se. Ara entenem com és que venen a casa nostra en hivern i van en pantalons curts i camisa de tirants!!

Ja estem cansadets i anem al China Town a sopar. Fem un mos i aprofitem per a vore la porta del barri il·luminada. De pas, ens trobem un grup Hare Krishna cantant i repartint paperets. Però pel que he llegit a altres blogs, sembla que és bastant normal.

També anem fins al Piccadily Circus de nit, però també decep.

Ja molt cansadets, cap a l'hotel a dormir passant, però, per un pub.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada