Sobre mi

Viatjar és una de les meues passions. Ja m'agradaria fer-ho més però fins que no em toque l'euromillones ens hem de conformar amb el que fem. Aquest blog pretén ser només el recull de les meues vacances, amb les rutes que hem fet i el que hem visitat. També voldria aportar alguns consells, basant-me amb les meues experiències, el que m'he trobat, el que crec que hem fet bé i el que no tant.

Vaig començar el blog fa un parell d'anys, però per qüestions de temps el vaig deixar molt aparcat. Ara l'he recuperat, recordant viatges passats que he fet amb el meu company o amb amics. Hi ha voltes, sobretot dels que fa més temps que he fet, que la memòria em falla, per això pot ser ser que la informació siga més vaga. 

La qüestió del pressupost ajustat s'ha de concretar. Busquem sempre el millor preu dels bitllets d'avió però intentat dins del possible eixir pel matí i tornar per la vesprada - per a aprofitar més el temps. Pel que fa a l'hotel, ens allotgem en establiments modestos, però una miqueta confortables. En podríem trobar de més barats, però ja no estem per a compartir habitació amb 10 persones més o no tindre bany propi. I també intentem que siguen cèntrics o pròxims al centre. És per això que no acostume a posar el nom dels hotels i recomane que cadascú faça una cerca per internet (amb webs com booking o venere) i trie el que millor s'adapte al seu pressupost i als seus gustos. Òbviament, però, si em voleu demanar a quins he anat, facilitaré tota la informació possible.

També cal dir que sóc una fan de les guies de la Lonely Planet, així que moltes de les informacions que tinc, algunes rutes i consells sobre que vore, els he tret d'estos llibres. Altres no, són d'altres guies. I també sempre sempre ho complemente amb més informació, com altres blogs, revistes o llocs web. 

Cada viatge que faig intente fer-lo més complert i millor, per això també pot ser que hi hagen entrades més bones que altres. Però tampoc puc escriure o explicar al blog tot tot tot el que he fet, el que he recollit i la informació que tinc. Així que qualsevol dubte, aportació o demanda d'ajuda les intentaré resoldre i donar contestació. 

Espere que este blog vos puga servir d'algun tipus d'ajuda! Què tingueu uns molt bons viatges!